Skip to main content

Posts

Featured

KEM PEMANTAPAN JATIDIRI@D'LERENG ADVENTURE

19/09/2012 - RABU

8.00 PAGI

smua pelajar Degree brkmpul di hadapan prkrgan kampus KPTM Ipoh untuk menaiki bus menuju ke tempat di mana  kursus pemantapan jatidiri mahsiswa dijalakan selama 2 hari 1 malam itu...mcm2 reaksi ada sblum smua bertlak ke kursus trsebut...haha...yg excited,takut,trpksa pergi,xnak pergi mcm2 ada la snang kata...tngu pnya tngu bus kolej lak rosak...so xpa...trpksa la tngu lg beberapa mnit lg bus gantu hnga la jam pkul 9.30 pagi baru la smua brtlak dari kolej.... :))

setibanya kami smua di sana aku trtnya-tnya mcm mna la keadaan tmpat trsebut...okey ke x? dlm hutan ka n mcm2 la yg brmain di fkran aku msa tu hahaa...pstu nak msuk ke tempat kursus tu D'LERENG ADVENTURE....kna naik lori dlu dpn smpang msuk kampung ulu chepo tu...hahaha... rsa cm best pon ada ....adventure sgt...lagi pun ni buat kali prtama pgalaman aku dan juga kwn2 lain prnah naik lori... ;)) excited lak... oke dah smua naik lori pon jalan la masuk ke tempat tu...smasa dlm prjlnan tu mcm2 krena…

Latest posts